Cloudwerken

Indien u in deze module geïnteresseerd bent kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen.

Naam module

Cloudwerken

Doel module

Bij het cloud-werken worden de VR-beheer-software en de VR-beheer gegevensbestanden in de cloud geplaatst. Het enige dat u nodig heeft is een internetbrowser en internetverbinding en u kunt vanaf elke willekeurige locatie VR-beheer opstarten en gebruiken.

Toelichting
De VR-beheer-software en alle bijbehorende (gegevens)bestanden worden in de cloud geplaatst. Mellon verzorgt de benodigde infrastructuur, installeert de periodieke updates en zet uw huidige licentie om naar een cloudvariant. U hoeft daarbij zelf dus geen zorg meer te dragen voor het systeembeheer. Het enige dat u nodig heeft is een internetbrowser en internetverbinding en u kunt vanaf elke willekeurige locatie VR-beheer opstarten en gebruiken.

Voordelen van cloud-werken:
  • Eenvoudig in gebruik.
  • VR-beheer is overal en altijd beschikbaar. Iedere in- en externe gebruiker maakt gebruik van dezelfde en meest recente versie van de software en gegevens.
  • U beschikt altijd over de laatste versie van de VR-beheer software.
    Updates worden door Mellon verzorgd, u hoeft dus geen change-traject binnen uw eigen organisatie meer in of een beroep te doen op uw eigen systeembeheerder.
  • Kostenbesparend.
Het cloud-werken biedt ook de mogelijkheid om externe gebruikers toegang te geven tot VR-beheer. Met behulp van de extra module Externe gebruikers kan per externe gebruiker worden aangegeven welke gegevens mogen worden ingezien en welke rapporten mogen worden aangemaakt.

Hiermee behoort het aanmaken en distribueren van VR-plus door de registerhouder tot het verleden en hoeft ook de ontvangende partij niets meer te installeren of te updaten. De VR-plus gebruiker heeft daarbij voortaan wel altijd de beschikking over de laatste stand van zaken.

Schermvoorbeeld
Kosten Afhankelijk van aantal gebruikers, neem contact op voor een vrijblijvende offerte.