Onderhoud eigen indelingen adressentabel

Indien u in deze module geïnteresseerd bent kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen.

Naam module

Onderhoud eigen indelingen adressentabel

Doel module

Met deze module kunnen op eenvoudige en snelle wijze de eigen indelingen van de adressentabel voor nieuwe adressen bijgewerkt worden.

Toelichting

In het voorbeeld hieronder wordt de bedrijventerreinenindeling genoemd. De module kan echter gebruikt worden voor alle eigen indelingen van de adressentabel.

In de loop van het jaar worden er door verschillende gebruikers veel adressen aan de stratentabel toegevoegd. Bij het toevoegen wordt echter geen rekening gehouden met het bijwerken van de bedrijventerreinentabel. Vaak wordt bij het afsluiten van de enquête de gehele stratentabel doorgespit om de nieuwe adressen te voorzien van de juiste bedrijventerreinencode. Dit is een tijdrovend werk en behoort met deze module dan ook tot het verleden.
Op eenvoudige wijze kunnen alleen de nieuwe adressen geselecteerd en voorzien worden van de juiste bedrijventerreinencode. Daarbij worden, als extra informatie, de bedrijventerreinencodes van de gehele straat waarin het nieuwe adres zich bevindt getoond, zodat in één oogopslag geconstateerd kan worden of het nieuwe adres zich op een bedrijventerrein bevindt.

Schermvoorbeeld
Kosten € 950,- (excl. BTW)