Inleesmodule eigen indelingen van de adressentabel

Indien u in deze module geïnteresseerd bent kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen.

Naam module

Inleesmodule eigen indelingen van de adressentabel

Doel module

Met deze module kunnen eigen indelingen van de adressentabel (bijvoorbeeld bedrijventerreinen, wijk-buurtcodes etc) vanuit een tekst- of dbf-bestand worden ingelezen.

Toelichting

In VR-beheer kunt u eigen indelingen op de adressentabel aanmaken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een indeling voor de wijk-buurtcodering. Zo'n wijk/buurtcodering heeft betrekking op bijna alle adressen in de adressentabel, m.a.w. het is een tijdrovend werk om dit handmatig te moeten ingeven en vaak ook omslachtig, omdat de postcode/huisnummer combinaties met de juiste wijk/buurtcode vaak al in bestandsvorm beschikbaar zijn.

Met behulp van deze module kunt u zo'n eigen indeling vullen vanuit een tekst- of dbf-bestand. Zo'n bestand kan bestaan uit :

  1. alleen postcodes met de bijbehorende eigen indeling code
  2. postcode/huisnummer combinaties met de bijbehorende eigen indeling code
  3. postcodes en een range van huisnummers met de bijbehorende eigen indeling code

Daarbij kunt u zelf aangeven of u de codes wilt uitvullen, of u alleen de even/oneven huisnummers in een range wilt gebruiken of dat de huisnummers met een toevoeging ook meedoen.

Schermvoorbeeld
Kosten € 1.350,- (excl. BTW). Kosten zijn inclusief de module Inleesmodule voor validatiecodes eigen indelingen, die onderdeel uitmaakt van deze module.