Mixed-case formaat vestigingsnamen

Indien u in deze module geïnteresseerd bent kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen.

Naam module

Vestigingsnamen omzetten naar mixed-case formaat

Doel module

Met deze module is het mogelijk om de verschillende vestigingsnamen om te zetten van hoofdletters naar het mixed-case formaat.

Toelichting

In VR-beheer is het mogelijk om de naam van de vestiging op 2 manieren bij te houden: in hoofdletter- en het zogenaamde "mixed-case"-formaat. Vroeger werden alle gegevens (naam, adres etc.) in hoofdletters ingevoerd en weergegeven.

Vandaag de dag wordt echter steeds meer aandacht besteed aan de leesbaarheid en vormgeving. NAW-gegevens in "mixed-case"-formaat zijn nu eenmaal duidelijker en prettiger te lezen dan die in hoofdletter-formaat. In onderstaand voorbeeld kunt u zelf beoordelen welk formaat duidelijker leesbaar is.

 


In HOOFDLETTER-formaat:

CAFE DE EENDRACHT
OUDE STATIONSWEG 25
1234AB BERGEN OP ZOOM


In "mixed-case"-formaat:

Café de Eendracht
Oude Stationsweg 25
1234AB Bergen op Zoom

  Met behulp van deze module worden de vestigings- en contactpersoonnamen, in de verschillende bestanden in VR-beheer, omgezet naar "mixed case".

Het gaat hierbij om de namen in de volgende bestanden:
1. Vestigingenbestand
2. NRVR
3. KvK-schaduwbestand.
4. Correspondentie-adressenbestand
5. Centrale berichtgeverbestand

Het conversieprogramma lost de meeste problemen op. Initialen, rechtsvormen, voorzetsels en bekende afkortingen worden herkend en omgezet naar het juiste formaat.

Indien u benieuwd bent naar het resultaat van de module neem dan gerust contact op. Aan de hand van een willekeurige selectie van 100 vestigingen uit uw eigen bestand zal de module worden gedemonstreerd. U kunt dan zelf beoordelen hoe de conversie is uitgevoerd.

Indien u reeds begonnen bent met de handmatige conversie en dit stap-voor-stap doet, dan kan deze module ook voor u een uitkomst zijn. Er kan nl. worden aangegeven dat alleen namen die in zijn geheel uit hoofdletters bestaan omgezet moeten worden. Namen die reeds uit één of meerdere kleine letters bestaan, en dus reeds zijn omgezet, worden dan overgeslagen.

Het KvK-mutatie-abonnement levert de zaaknamen overigens ook al in het "mixed-case"-formaat aan. Nieuwe vestigingen worden op deze manier automatisch voorzien van de juiste naam.
Kosten € 350,- (excl. BTW)