Gedigitaliseerde enquêteformulierverwerking

Indien u in deze module geïnteresseerd bent kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen.

Naam module

Gedigitaliseerde enquêteformulierverwerking

Doel module

Met deze module kunnen (grafisch) gedigitaliseerde enquêteformulieren in VR-beheer worden ingelezen en vanuit het vestigingenscherm worden bekeken.

Toelichting

Bij het onderhouden van een register worden steeds meer zaken uitbesteed aan derden. Een voorbeeld hiervan is het verwerken van de enquêteformulieren door een hierin gespecialiseerd bedrijf. Dit bedrijf digitaliseert alle enquêteformulieren waarna deze door typistes vanaf het scherm worden omgezet naar 'leesbare' tekst. Als resultaat wordt zowel de 'leesbare' tekst, alsmede de gedigitaliseerde enquêteformulieren teruggeleverd.

In VR-beheer kan via scantabellen de 'leesbare' tekst al verwerkt worden. Met deze module kunnen voortaan ook de gedigitaliseerde enquêteformulieren grafisch vanuit het vestigingenscherm bekeken worden. Het voordeel hiervan is dat men niet meer tienduizenden enquêteformulieren hoeft te archiveren en dat een enquêteformulier met een druk op de knop op te roepen is. Door gebruik te maken van zogenaamde multi-page TIFF-bestanden kan in één grafisch bestand zowel de voorkant als de achterkant van het enquêteformulier worden opgeslagen.

Er kan op het enquêteformulier worden in- en uitgezoomd, het formulier kan naar alle kanten worden gedraaid en er kunnen van meerdere jaren enquêteformulieren worden opgeslagen. Een aparte inleesmodule zorgt ervoor dat de grafische bestanden op de juiste plaats in VR-beheer worden opgeslagen. De bestandsnaam van het grafische bestand is het vestigingsnummer. Op deze manier wordt de koppeling tussen grafisch bestanden en VR-beheer tot stand gebracht.

De module maakt gebruik van Imaging-componenten. Imaging is een onderdeel van iedere Windows-versie en kan gebruik maken van de volgende bestandsformaten: TIF, AWD, BMP, JPG, PCX, DCX, XIF, GIF of WIF.

Schermvoorbeeld
Kosten € 1.850,- (excl. BTW)